Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Νεάντερταλ με iPhone εκλέγουν ραγιάδες με iPad


«H κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική»...

Τα παραπάνω αναφέρονται στη γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά την ακύρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Το, εξόχως, ενδιαφέρον τμήμα της, είναι οι ...
δύο τελευταίες λέξεις "βαθύτερα πολιτισμική"...

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΟΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Μόνοι τους τελικά οι κυβερνητικοί στην Θεία λειτουργία στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη. Τελικά ο Παπανδρέου δεν θέλει εκλογές γι' αυτό πήγε σήμερα να προσευχηθεί αλλά γνώριζε οτι θα τον αποδοκίμαζαν. Έτσι αφού έδιωξαν τον κόσμο από τις παρελάσεις δεν άφησαν τους πιστούς να προσέλθουν στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη. Πριβέ λειτουργία ο Γιωργάκης. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα κάνει λειτουργία στο...Κρυφό Σχολειό...Δεν ντρέπονται; 


Πηγή


Φυσικά και δεν είναι προδότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά...


Anti-ntp:Δεν ειναι προδότης. Προσκηνυμενος ειναι. Αν δεν ήταν θα είχε παραιτηθεί μήνες τώρα ο υποτιθέμενος εκφραστής της Λαϊκής Βούλησης.Που έχει καταντήσει εκφραστής της Βούλησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν είναι προδότης. Και δεν μπορεί να είναι προδότης για έναν πρακτικό λόγο, εκτός των αντικειμενικών: Γιατί δεν έχει καμία εκτελεστική αρμοδιότητα. Άλλοι είναι οι προδότες. 
Ευθύνες, με την έννοια των ευθυνών που προκύπτουν από πράξεις και ενέργειες για την εξέλιξη της τραγωδίας που βιώνει η χώρα, δεν έχει.
Αλλά όταν υποφέρει το 80% των ανθρώπων αυτής της....

MEΓΑΛΕΙΟ: Ξεκίνησε η παρέλαση χωρίς επισήμους



Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΚΟΥΤΕ;


"The small country has become little more than an EU protectorate" "Spiegel".
Κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Reuters: "Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων για να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές. Πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια... ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό"

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ…
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Άκουσα...


Δεν είναι 5...είναι κάποια εκατομμύρια! (Βίντεο)

Είδαμε και η δικιά σας Δημοκρατία που μας έφερε...

Και τι νομίζεις κ. Καμίνη ότι είναι ο Ελληνικός Στρατός;

Η ιστορία του μεταπολιτευτικού συστήματος (1974-2011) σε 10 λεπτά

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!


«Αρκετά μας "γδάρατε" Ευρωπαίοι, τώρα πληρώστε!» αναφέρουν οι Ούγγροι και αψηφούν Δ.Ν.Τ. - Ε.Ε.


Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε...

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;




Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927.

 Η λειτουργία της άρχισε  τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών.

 Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία.

 Μέχρι την εισαγωγή της χώρας στο ευρώ το 2002, η τράπεζα της Ελλάδος είχε το αποκλειστικό δικαίωμα της κοπής Εθνικού νομίσματος.

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Γιώργος ήταν κατά των απολύσεων!!!


Η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» μέσα από τον διαδικτυακό της τόπο ήρθε να μας ξανα θυμίσει το καταπληκτικό βίντεο από το 1991, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέουσυμπαραστεκόταν «ενεργά» στους αγώνες της ΠΥΡΚΑΛ και έκανε καθιστική διαμαρτυρία «παρακωλύοντας» τις συγκοινωνίες…
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί..

Οι Ρομπέν της ΔΕΗ αναλαμβάνουν δράση!


Μετά το κίνημα "Δεν Πληρώνω", ένα νέο κίνημα το "Συνδέουμε το ρεύμα" κάνει την εμφάνισή του στη Βέροια. Ομάδα πολιτών επανασυνδέει το ρεύμα σε νοικοκυριά, εν αγνοία του ιδιοκτήτη, στα οποία έχει γίνει διακοπή, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των λογαριασμών.

Τι έλεγε η Αννούλα στις 26.2.2008;


Έλεγε η κυρία Διαμαντοπούλου στις 26.2.2008 σε επερώτηση στη Βουλή:
  
"Βασική συνιστώσα επιτυχίας ενός εκπαιδευτικού συστήματος είναι οι εκπαιδευτικοί. Σε ένα δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα είναι...

Πες το μου απλά: Τι είναι τα CDS;


Με αφορμή την ελληνική κρίση, τα credit default swaps (CDS) βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων παγκοσμίως για την επιβολή αυστηρότερων κανόνων και εποπτικού πλαισίου στις χρηματοοικονομικές αγορές. Οι απόψεις διίστανται αν πρέπει να καταργηθούν ή να θεσπιστούν αυστηρότεροι κανόνες εποπτείας της συγκεκριμένης αγοράς.
Δείτε τι είναι τα CDS:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΒΟΜΒΑ: Υπό σύσταση νέος πολιτικός φορέας που θα φέρει τα πάνω κάτω;


Δεν μιλάμε για κόμμα επιχειρηματιών που φημολογείται εδώ και μήνες ούτε για νέες δυνάμεις τις αριστεράς που ζυμώνονται.

Άκου ρε ξεφτίλα πολιτικέ ποια είναι η διαφορά μας...


Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι 27 κι έχω μοιράσει στη ζωή μου περισσότερα από 150 βιογραφικά! (Αν νομίζεις ότι λέω ψέματα ή λαικίζω θα σου πω μία μία τις εταιρείες που έστειλα. Θα μου δείξεις κι εσύ όμως ένα ένα τα ένσημά σου...) Εσύ αντίθετα, είσαι 57 ή 67 ή 87 και δεν ξέρεις τι θα πει "στέλνω βιογραφικό για δουλειά"...

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ



Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.
Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων.
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και...

Ξέρετε για το ΒΟΟΚ;

Δείτε και θα καταλάβετε...

Κουίζ...


Ποιας μισητής για τους Έλληνες χώρας - κρίνοντας από τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας - είναι η εικονιζόμενη πρεσβεία;

Των ΗΠΑ;

Της Μ. Βρετανίας;

Του Ισραήλ;

ή κάποιου άλλου;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πως να σταματήσουμε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη


Mοιάζει σαν ένα κακό σενάριο για μία B-movie. Η ανθρωπότητα έχει κατακτηθεί από μια σατανική σέκτα. Ο καθένας πρέπει κρυφά να δηλώσει υποταγή σε αυτή την σέκτα, αν θέλει να προχωρήσει. Τα μέλη της αναγκάζονται να συμβιβαστούν και εκβιάζονται για να εξασφαλιστεί ότι θα μείνουν πιστοί.
Παρά το γεγονός ότι τα μνημεία και τα σύμβολα αυτής της λατρείας είναι παντού, κανείς δεν τολμά να αναφέρει το όνομά της, ή να προκαλέσει την κυριαρχία της.

Τρομερό ξεβράκωμα στους γλύφτες του ΚΚΕ απο τον Καζάκη στο ράδιο9


Πρίν απο λίγο ο Καζάκης ξεβράκωσε κανονικά το ΚΚΕ,και την προδοτική του ηγεσία στον αέρα του ράδιο 9.Χαρακτηριστικά είπε οτι η Παπαρήγα χρησιμοποίησε το δελτίο ειδήσεων του Άλτερ,για να ρίξει λάσπη στην αλήθεια και στον αγώνα που κάνει ο Ελληνικός λαός ενάντια στην ξένη κατοχή.Ανέφερε οτι στο ΚΚΕ,είναι μπουκωμένοι απο τις επιχορηγήσεις, και προβοκάρουν κάθε γνήσια λαική έκφραση.Μπράβο στον Καζάκη που ξεβράκωσε το ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ανθελληνικό ΚΚΕ.
Όταν θα έχουμε και 
το ηχητικό θα το ανεβάσουμε. 



Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Το iPhone 4S μιλάει και το Siri ακούει και ...Απαντάει ! (εκπληκτικό video)


apple iphone 4s siri demo video 240x160 iPhone 4S Siri, μια δοκιμή με φασαρίαΤο iPhone 4S μιλάει, για την ακρίβεια το Siri ακούει και απαντάει. Η δοκιμή του Stuff magazine δείχνει πόσο εντυπωσιακά δουλεύει το Siri και τι μπορεί να κάνει ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε beta έκδοση στο ιOS 5. Οι ερωτήσεις είναι κλασσικές: καιρός, μηνήματα, αναζήτηση στο internet και η απόσταση Γης από το φεγγάρι που απαντάται με την βοήθεια του Wolfram Alpha.
Το πιο σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης όμως είναι ο θόρυβος που υπάρχει στον χώρο<…>

Είμαι κάτω απο 55 ετων Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας


Είμαι κάτω  από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας  .
Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου  , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου  και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Καταργείται το 50% των κλινικών στα δημόσια νοσοκομεία


loverdos_65.jpg
Στο μισό μειώνονται τα τμήματα και οι κλινικές στα δημόσια νοσοκομεία σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο.
Στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Α. Λοβέρδος σημείωσε ότι στόχος είναι να μειωθούν οι κλίνες χωρίς υπάρξει υποβάθμιση στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι η μείωση αυτή μπορεί να υλοποιηθεί με την εφαρμογή Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο είχε υπογραφεί το 1987, επί υπουργίας Γεωργίου Γεννηματά.Στόχος είναι να διαμορφωθούν συνολικά 1.000 τμήματα και 250 τομείς.Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις, το ΕΣΥ διαθέτει 1.950 κλινικές, με 46.000 κλίνες, από τις οποίες οι 36.000 είναι ενεργές και έχουν κάλυψη 70%.

Η Ελλαδίτσα του κάθε Λάκη...παλί σούζα...στην προπαγάνδα των ψευτοοαριστερών κουλτουριάρηδων !


Ξεκίνησε πάλι η Τσιπροπροπαγάνδα του Λάκη και ο κάθε κακομοίρης Λάκης θύμα των ναρκοέμπορων της ψευτοαριστεράς νομίζει ότι ΅επαναστατεί από τον καναπέ... Βέβαια διακρίναμε και φιλοΣαμαρικές τάσεις φέτος στο πρότυπο του Συνασπισμού της...

Ανώνυμη vs επώνυμη έκφραση


Η δημοκρατία έχει ως θεμέλιό της την ελεύθερη έκφραση. Αυτό που ίσως δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητό είναι ότι η ελεύθερη έκφραση μέχρι πριν την έλευση των blogs ήταν κουτσουρεμένη, αφού ο κάθε ένας είχε δυνατότητα έκφρασης μόνο προφορικά (στο καφενείο που λέμε) ή αν το σύστημα των ΜΜΕ του εκχωρούσε χώρο έκφρασης, δηλαδή μια στήλη σε εφημερίδα ή ένα παράθυρο σε τηλε-οθόνη. Με την έλευση του λεγόμενου web 2.0, ο κάθε ένας απέκτησε τη δυνατότητα να γίνει ο ίδιος παραγωγός περιεχόμενου, ανεξάρτητα από το αν έχει πρόσβαση στο σύστημα των ΜΜΕ ή αν είναι δημόσιο πρόσωπο. Με λίγα λόγια, η δυνατότητα έκφρασης που εκχώρησε η τεχνολογική εξέλιξη αποτελεί παράγοντα ενδυνάμωσης της δημοκρατίας, αφού πραγματώνει την ελευθερία έκφρασης.

ΟΟΣΑ: "Βάλτε δίδακτρα στα ΑΕΙ"



ΟΟΣΑ: "Βάλτε δίδακτρα στα ΑΕΙ"
Σοκ προκαλεί η έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, καθώς ζητά από το υπουργείο να επιβάλει δίδακτρα στα Ανώτατα Ιδρύματα, ώστε αυτά να σωθούν.

Πρόταση τρόικας για κατάργηση των συντάξεων στους κάτω των 60 ετών!


 
Νέο «μαχαίρι» ετοιμάζει η Τρόικα για τους συνταξιούχους ρίχνοτας στο τραπέζι των συζητήσεων την περασμένη εβδομάδα με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ.Κουτρουμάνη το εφιαλτικό σενάριο για διακοπή των συντάξεων στους δικαιούχους κάτω των 60 ετών

Αν και το «μαχαίρι» έφτασε στο κόκκαλο όσον αφορά στις περικοπές των συντάξεων (είτε άμεσες με μειώσεις είτε έμμεσες με έκτακτες εισφορές) η τρόικα φαίνεται να «βλέπει» ότι οι πρέπει όχι να περικοπούν αλλά να διακοπούν οριεμένες συντάξεις.

Τρόικα: "Να μπει τέλος στις συντάξεις κάτω των 60"


Τρόικα: "Να μπει τέλος στις συντάξεις κάτω των 60"

Στο στόχαστρο της τρόικας έχουν μπει όσοι δικαιούνται ή παίρνουν σύνταξη και είναι κάτω των 60 ετών. Μάλιστα τα εφιαλτικά της σχέδια, για διακοπή αυτών των συντάξεων, τέθηκαν και στο τραπέζι των συζητήσεων στη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής των δανειστών με τον  υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα πρότεινε στον υφυπουργό το ενδεχόμενο ολοκληρωτικής διακοπής των συντάξεων σε όσους θα θελήσουν να συνταξιοδοτηθούν πριν συμπληρώσουν τα εξήντα.

Δεκτοί στα ΑΕΙ οι 41 υποψήφιοι που δεν είχαν οριστικοποιήσει μηχανογραφικά



 Εισάγονται στα ΑΕΙ οι 41 υποψήφιοι που δεν είχαν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους.


Επιπλέον 41 θέσεις δίδονται στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, για τους υποψήφιους που δεν είχαν οριστικοποιήσει, από λάθος, τα μηχανογραφικά τους δελτία, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι είχαν υψηλές βαθμολογίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το πρόβλημα διευθετείται με απόφαση της υπουργού Παιδείας, για τον καθορισμό επιπλέον αριθμού θέσεων εισακτέων σε τμήματα και σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πέραν του αριθμού των εισακτέων που είχε ήδη καθορισθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12.
Να σημειωθεί ότι οι προαναφερόμενοι υποψήφιοι είχαν υποβάλει το μηχανογραφικό τους, αλλά δεν το είχαν οριστικοποιήσει και είχε παραμείνει το «πρόχειρο» μηχανογραφικό.

Ετοιμάζει απόδραση μέσω δημοψηφίσματος…


Η Δειλή ΑΠΟΔΡΑΣΗ
Απόδραση μεσω δημοψηφίσματος για να μην σκάσει η βόμβα της χεοκωπίας στα χέρια τους…. η του στριβειν δια του δημοψηφίσματος…. Είναι γεγονός ότι την τελευταία περίοδο έχει ωριμάσει στους κόλπους της “οικογένειας” του πρωθυπουργού η αξιοπρεπεί αποχώρηση του ΓΑΠ Η 6η δόση του δανείου έχει ήδη...

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κώστας Γκαλιμάνης, Γερμανία : ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ: ΕΛΒΕΤΙΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΚΥΠΡΟΣ...!


galimanisΤου Κώστα Γκαλιμάνη, Γερμανία
Ελβετία, Λιχτενστάιν και Κύπρος ...κρύβουν φανερά πλέον τη λύση του οικονομικού
προβλήματος της Ελλάδας!
Την περασμένη εβδομάδα, 22.9.2011, η Γερμανία και Ελβετίαυπέγραψαν τελικά, την περιβόητη Συμφωνία, δια της οποίας η Ελβετία θα καταβάλλει στη Γερμανία εφάπαξ φόρους περίπου 31% από τις καταθέσεις των Γερμανών φοροφυγάδων με αντάλλαγμα να μείνουν ατιμώρητοι και να νομιμοποιηθεί το υπόλοιπο των καταθέσεών τους!

Δείτε την Μέρκελ όταν έψαχνε συντροφιά δια αλληλογραφίας!!!


Μάθετε τα δικαιώματά σας σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές...


Ο μικρός αυτός οδηγός θα σας δώσει ορισμένες πρακτικές οδηγίες για τα δικαιώματα που έχετε και το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.
Είτε πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, είτε για σωματική έρευνα, είτε για προσαγωγή, είτε για έρευνα σε σπίτι, είτε για σύλληψη, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως το Σύνταγμα και οι νόμοι προστατεύουν τον κατηγορούμενο.
Αυτό σημαίνει πως έχετε δικαιώματα και πρέπει να απαιτήσετε να τα ασκήσετε! Η αστυνομία δε θα σας τα χαρίσει, αντιθέτως θα βασιστεί στην άγνοια, τον πανικό και τις βεβιασμένες κινήσεις σας, αν...

Μας φέρονται σαν σε λαό «ιθαγενών»






Μισθοί... Ινδοκίνας μέσω... Γερμανίας

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος 

Μαγκάκης: «Αυτός ο τόπος δεν είναι η Ελλάδα μου»


«Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να ‘στε όλοι καλά. Στον τάφο μου να γράψετε: Αντιστάθηκε το 1941-1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967-1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989-1996 στην ηθική σήψη. Μετά, στην...

14+1 Γιατί...

Γιατί δεν έχουμε να φάμε, το έχεις σκεφτεί;

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!


1941: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
1996: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
2011: Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ
Οι κάτοικοι αυτής της γωνιάς της Ευρώπης έχουν ακούσει και έχουν περάσει πολλά. Πάρα πολλά. Έχουν παραφουσκώσει με τόσα ψέμματα και υποσχέσεις που πραγματικά είναι απορίας άξιο το πώς πραγματικά αντέχουν και δεν έχουν σκάσει. Ή μήπως δεν αντέχουν πια; Μήπως έχουν φτάσει πια στα όριά τους; Μήπως νοιώθεις κι εσύ έτοιμος να σκάσεις;

H πραγματική "Διαφήμιση" της Τράπεζας Πειραιώς


Mπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή της Τσιμισκή με την Εθνικής Αμύνης αυτοπυρπολήθηκε ένας πολίτης αντιδρώντας στις απειλές της τράπεζας ότι θα του πάρει το σπίτι.


Τα κανάλια δεν τα δείχνουν αυτά!

Χωρίς σχόλια


Τι σημαίνει το 15 και τι σκοπό έχει


Mετά από μιά μικρή μας ερεύνα που κάναμε για το αριθμό "15" τι σημαίνει; Πριν ξεκινήσω την θεωρία της ερεύνας που κάναμε, να θυμήθειτε ποτέ έγινε το Μαΐο με τους "αγανακτισμένους"; 15 Μαΐού. Και θα γίνει παγκόσμιος ξεσηκωμός για την "αλλαγή" και πάλι με το "15", 15 Οκτωβρη. Ο αριθμός αυτός προέρχεται απ' την Μασωνία που είναι ο δικός τους αριθμός, διαβάστε: