Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Μελιού



b_200_150_16777215_00___images_honey.jpgΤο μέλι έχει υψηλή ενεργειακή και θρεπτική αξία. Αποτελείται σε ποσοστό 77-78% περίπου από σάκχαρα κυρίως γλυκόζη και φρουκτόζη, 14-18% νερό και είναι άμεσα απορροφήσιμο από τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, περιέχει διάφορα οργανικά οξέα, μεταλλικά στοιχεία, ένζυμα, βιταμίνες κ.α. Αποτελεί βασικό προϊόν στη μελισσοκομία και είναι πολύτιμος σύμμαχος του ανθρώπινου οργανισμού.
Λόγω του σιδήρου που περιέχει...

Ξεκίνησε η άσκηση ''Δικέφαλος Αετός''!


Με εντολή του ΓΕΕΘΑ και κόντρα στα σενάρια ότι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω οικονομικών και όχι μόνο, ξεκίνησε και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη άσκηση των Αντιαεροπορικών όπλων (Δικέφαλος Αετός) που θα γίνει...στο Π.Β.Κ με όλα τα Α/Α που διαθέτει η Αεράμυνα της Χώρας!

Ήδη έχουν φορτωθεί τα Υλικά σε Αρματαγωγά και έχουν αποπλεύσει με κατεύθυνση το Λιμάνι της Σούδας.


Τα στρατεύματα θα συγκεντρωθούν στο Στρατωνισμό του NAMFI έχοντας πλήρη πολεμική εξάρτηση και την Δευτέρα το πρωί αρχίζει το Τακτικό σενάριο με την εκτέλεση βολών στο χώρο εκτοξεύσεως σε ιπτάμενους στόχους με σενάρια προσβολής!

Την όλη άσκηση θα την παρακολουθήσει ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος από αίθουσα επιχειρήσεων του πεδίου βολής.

Την Τακτική κίνηση για κατάληψη του Χώρου την εγκατάσταση αλλά και όλες της ετοιμασίες και την εκτέλεση των βολών την αντίδραση του προσωπικού θα αξιολογηθεί από την Ομάδα αξιολογήσεων του ΠΒΚ που από τις χώρες χρήστες τους Πεδίου Βολής και είναι Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ τοποθετημένοι για αυτόν ακριβώς το στόχο!

Πέντε λάθη που δεν πρέπει να κάνεις κατά τη συνέντευξη εργασίας


Κι εσείς για τη θέση; Παρακαλώ, περάστε». Προετοιμασμένος, ενημερωμένος, σίγουρος για τον εαυτό σου. Με όπλο την εμπειρία σου και έχοντας μελετήσει σχεδόν όλα τα τελευταία άρθρα των εξειδικευμένων περιοδικών που αφορούν το αντικείμενό σου... 

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τουρκία:Λίγα 24 ωρα απομένουν για να αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος


Είναι πλέον δεδομένο ότι σε Συρία ή Ιράν θα αρχίσει ο 3ος Παγκοσμίος Πολέμος.
Το έρμαιο του ΝΑΤΟ η Τουρκία είναι πανέτοιμη για εισβολή.
Είχε πει ο Νταβούτογλου ότι αν οι πρόσφυγες από τη Συρία ξεπεράσουν τους 100.000, η Τουρκία θα εισβάλλει για να δημιουργήσει ζώνη Ασφαλείας.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι ετοιμασίες.Μια ρουκέτα (αμερικάνικου τύπου υποτίθεται, ότι προήλθε από χώρα που προμηθεύεται ρώσικα όπλα) και ο θάνατος λίγων αμάχων ήταν απαραίτητα για να λάβει η Κυβέρνηση της Τουρκίας το πράσινο φως από τη Βουλή για επίθεση σε εχθρική χώρα.
Άρχισαν να συγκεντρώνονται δυνάμεις στα σύνορα με τη Συρία. Κι αφού ξαφνικά χθές ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός των Σύρων προσφύγων ξεπέρασε τους 100.000  η κατάσταση τείνει να γίνει πολύ κρίσιμη.
Βέβαια, η ένταση που θα ξεκινήσει στη περιοχή θα κλιμακωθεί. από την  απάντηση της Ρωσίας.
Τέλος, από την άλλη μεριά και η Συρία απείλησε ευθέως την Τουρκία ότι αν δεν αποσύρουν τα φορητά αντιαεροπορικά βλήματα FIM-92 Stinger, που έχουν παραδώσει στους ισλαμιστές αντάρτες, οι συριακές ένοπλες δυνάμεις θα εφοδιάσουν μεαντιαεροπορικούς εκτοξευτές και βλήματα SA-7 Grail, αλλά και αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα SA-8 Gecko τους μαχητές του PKK.
Ακολουθούν κρίσιμα 24 ωρα.


Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η Σύμβαση “Cooper” – Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ


Η Σύμβαση «Cooper” υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας (άγνωστο αν έχει περιέλθει τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ή το Ανάπτυξης) και παραδίδεται – σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό! Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών!
Η Ελλάδα έχει υπογράψει και δεσμεύεται από την Σύμβαση «Cooper» της οποίας η χρονική ισχύς, εληξε την 31η Δεκεμβρίου του 2010, ενώ η διάρκειά της ήταν για 70 έτη!Αν, μάλιστα, η σημερινή κυβέρνηση δεν προβεί στις ανάλογες ενέργειες, δηλαδή αν δεν απαντήσει αρνητικά στην εταιρεία Hugh Cooper & Co Inc Chemical Construction Corporation, προβλέπεται αυτόματη ανανέωση της σύμβασης για άλλα 25 έτη!!!Διαβάστε μερικά ορυκτά που έχει το ελληνικό υπέδαφος που στο ρεπορτάζ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε λεπτομέρειες…..

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ – ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ & HAARP – Οι μεγάλες αλήθειες κρύβονται πίσω από γεγονότα που θεωρούνται φυσιολογικά!




Έγκυος κλωτσάει μετανάστη στο κεφάλι σε πάρκο!


Κλωτσούσε Πακιστανό και του φώναζε να επιστρέψει στην χώρα του!
Η 26χρονη μάλιστα παράτησε το καρότσι και την...
μόλις 8 ετών κόρη της για να επιτεθεί στον μετανάστη....