Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κίνηση ματ από το Twitter: Ετοιμάζει διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι


Με παραγωγούς του Χόλιγουντ συνεργάζεται το Twitter, με στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων τηλεοπτικών εκπομπών που θα προβάλλονται αποκλειστικά από το κανάλι που ετοιμάζει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ad Week, τα τηλεοπτικά προγράμματα που ετοιμάζει το Twitter θα είναι κάτι παρόμοιο με τα ριάλιτι του MTV «The Real World» και «The Hills», με βασική διαφορά ότι οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν και να συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο με κάποιο τρόπο.
Οι υπεύθυνοι εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο οι εκπομπές να φιλοξενούνται σε μια ξεχωριστή ιστοσελίδα, όπως η events page που εγκαινίασε τον Ιούνιο σε συνεργασία με τη Nascar.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ!


ΑΘΛΙΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
Η κυβέρνηση-οπερέτα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποφάσισε Παρασκευή το βράδυ του "φονιά" να ιδιωτικοποιηθεί και μάλιστα, με θεοσκότεινες διαδικασίεςκαι με όργανα τους εγκάθετους της Τράπεζας Ελλάδας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, να ανακοινώσει το διαχωρισμό τηςιστορικής Αγροτικής Τράπεζας σε "καλή" και "κακή" και να χαρίσει κυριολεκτικά την πρώτη, ως μέγα-φιλέτο, στα γνωστά συμφέροντα που κυριαρχούν στην Τράπεζα Πειραιώς.
Στην ουσία...

Ποιος θα πληρώσει τα δάνεια των κομμάτων από την ΑΤΕ;


Αποφάσισαν λοιπόν τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και το αριστερό πρόσημο του μνημονίου (ΔΗΜΑΡ), να χωρίσουν την ΑΤΕ σε δύο κομμάτια. Την «καλή» ΑΤΕ, η οποία περιλαμβάνει (σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ), τις καταθέσεις των πολιτών, τα εξυπηρετούμενα δάνεια και την αγροτική γη που είναι υποθηκευμένη και η οποία «καλή» ΑΤΕ θα δοθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την «κακή» ΑΤΕ, η οποία....