Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα! (Συνέντευξη του Albrecht Ritschl)



Γ
ι
α το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρεός στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Aποκάλυψη> To σατανικό δημιούργημα του ελληνικού χρέους, ο ρόλος της κυβέρνησης Παπαδήμου και το νέο Παγκόσμιο Νόμισμα. (Όλα όσα σου κρύβουν τα καθάρματα…)

Λαός χωρίς μνήμη, χωρίς ιστορία, είναι καταδικασμένος να ζήσει ξανά και ξανά τις τραγωδίες του. Τα όσα λέμε θα τα αποδείξουν στη συνέχεια με σοκαριστικά στοιχεία ένας ευπατρίδης οικονομολόγος, ο Ισίδωρος Πόσδαγλης, που άφησε παρακαταθήκη ένα βιβλιαράκι-δυναμίτη, που γράφτηκε το 1952, το “Πατριωτική Οικονομική Πολιτική” και ένα δημοσίευμα του Economist του 1988 που αφορά το Παγκόσμιο νόμισμα που... είναι στα σκαριά! Ας ξεκινήσουμε από τους λόγους που δημιούργησαν το ελληνικό-κι όχι μόνο-χρέος.


Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του “Πατριωτική Οικονομική Πολιτική”, ένα μικρό βιβλιαράκι που “κάποιοι” φρόντισαν να εξαφανιστεί. Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις “Μπιστιρλή”, το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.

Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης;

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ!

Οι πραγματικοί απατεώνες και τα αρχιλαμόγια που καταλήστευσαν (και συνεχίζουν να καταληστεύουν) το δημόσιο, κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ανενόχλητοι. Μάλιστα, φροντίζουν να καλύπτουν επαρκώς τις βρωμιές τους, αφού ούτε τα δημοσιογραφικά φερέφωνα ασχολούνται μαζί τους, ούτε φυσικά οι πολιτικοί: Ένας τέτοιος...

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης




Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης. Τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατά την διάρκεια ελέγχου, παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του και αφέθηκε ελεύθερος την ώρα που το 25χρονο θύμα του οδηγείτο με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!